Hørsholm
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 12. april 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 12. april 2020

DR1

01:50  

Hercule Poirot (18)
Hercule Poirot (18) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den billige lejlighed". Da et ungt par får tildelt en luksuslejlighed til ren spotpris bliver Hercule Poirot mistænksom. Noget er ikke helt, som det skal være.

02:40  

Hercule Poirot (19)
Hercule Poirot (19) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den bortførte premierminister". Der er bud efter Poirot fra højeste instans. Den engelske premierminister bliver kidnappet i Frankrig, og Poirot har 32 timer til at finde ham og hans forsvundne sekretær.

04:55  

Skattejægerne (2:10)
Skattejægerne (2:10) I aften i Skattejægerne får Søren Falk fra Quriosa brug for både boremaskine og hammer til et nyt gør-det-selv-projekt. Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel får fyldt sit ostekurvedepot op på en antikmesse i Sverige. Og Simon Krogsgaard fra Krogsgaard-Klassik har vejrguderne mod sig på Vorbasse marked.

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:05  

Midt i naturen (1:9)
Midt i naturen (1:9) Den lukkede sikkerhedszone omkring det gamle atomkraftværk i Tjernobyl er forvandlet til en vildmark efter ulykken i 1986. Anders Lundin besøger området og får en oplevelse ud over det sædvanlige. Dyrene og naturen har taget over, ulve og vildheste trives, og blomster og træer er trængt op gennem asfalt og beton. I Sverige ventes cæsiumindholdet i vildsvin at øges i fremtiden, når dyret breder sig op langs de nordlige kyster. Linda Olofsson undersøger hvorfor og får mere at vide om et af Sveriges mest omdebatterede vilde dyr.

07:15  

Taggart: Det 13. trin
Taggart: Det 13. trin En alkoholiker med en kriminel fortid findes myrdet i et af Glasgows mest barske nabolag. Der venter Taggart-holdet en vanskelig sag, for afdøde var en enspænder, og der er ikke noget klart motiv for mordet. Sagen bringer Matt Burke tilbage til hans barndomskvarter, men det er ikke lykkelige minder, der vælder op i ham ved gensynet med de gammelkendte gader. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Justin Molotnikov.

08:20  

Sanditon (5:8)
Sanditon (5:8) Spændingerne mellem Tom og hans håndværkere bryder ud i lys lue under Sanditions cricketkamp. Samtidig kommer Charlotte til at udsætte miss Lambe for stor fare.

DR2

00:35  

Leningrad-symfonien - byen der nægtede at dø
Leningrad-symfonien - byen der nægtede at dø Tyskerne belejrede millionbyen Leningrad i september 1941. Hitlers ordre var klar: belejr byen, bombarder den og udryd befolkningen ved at sulte den ihjel. Og Leningrads indbyggere led. I marts 1942 fik chefdirigenten for byens radioorkester, Karl Eliasberg, en umulig opgave, nemlig at indøve og spille Dmitrij Sjostakovitjs spritnye 7. symfoni med et udmattet orkester, hvis medlemmer var halvdøde af sult. En heroisk fortælling om et orkester og kunstens triumf over krigens grusomhed.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Minisekterne (16)
Minisekterne (16) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:05  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på dykketur, men Kragen kan ikke lide at blive våd...

05:15  

Inui (21)
Inui (21)

05:20  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

05:45  

Rita og Krokodille - Skovturen
Rita og Krokodille - Skovturen Vennerne skal ud og samle kastanjer i skoven. Rita formaner Krokodille at blive på stien, så han ikke farer vild. Men da hun ser et helt tæppe af glitrende kastajner glemmer hun alt, hvad hun har sagt. I jagten på de flotte kastajner glemmer hun alt om stien og farer vild. Krokodille hjælper hende at finde tilbage.

05:50  

Min lille hund Mester (8)
Min lille hund Mester (8) Thomas og Bibi snakker om at flytte til et andet land og starte et nyt liv. Mester forestiller sig, hvordan et nyt liv ville være. Thomas siger, at det måske kunne være et katteliv i stedet for et hundeliv. Mester bryder sig ikke om tanken om at se ud som en kat, men da han hører at naboens katte får alle de frikadeller de vil, sniger han sig ned i et hjemmelavet kattekostume og henover naboens hegn. Det bliver ikke helt den succes som Mester havde håbet på.

06:00  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

06:30  

Gurli Gris II (47)
Gurli Gris II (47) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:35  

Gurli Gris II (48)
Gurli Gris II (48) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:45  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Simon
Simon

07:10  

Rasmus Klump (4)
Rasmus Klump (4) Næsten klar til ræs

07:30  

Jungledyret Hugo - Den Store Filmhelt
Jungledyret Hugo - Den Store Filmhelt Conrad, en ond multi-milliardær, planlægger at lave en film kaldet 'Skønheden og dyret' og han ønsker at den søde lille Hugo skal spille dyret. De er klar til at optage, så nu mangler de kun én ting... Hugo! Intetanende om hvad der foregår, hygger Hugo sig i junglen med hans abe-venner. Han savner hans bedste ven Ræven Rita, som bor i den store by. Conrad har sine metoder til at finde Hugo.

 
DR1

09:10  

Sanditon (6:8)
Sanditon (6:8) Charlotte og Sidney er ikke ligefrem hinandens bedste venner. Nu tvinges de til at arbejde sammen for at redde miss Lambe fra en frygtelig fare. Samtidig indgår Edward og Clara en pagt for få fingre i lady Denhams formue.

10:00  

Påskedagsgudstjeneste fra Hedensted kirke.
Påskedagsgudstjeneste fra Hedensted kirke. Medlemmer af menigheden rejser sig og læser Påskens evangelium fra både Lukas, Markus og Matthæus. Sognepræst Morten Seindal Krabbe reflekterer over teksterne på denne Påskedag, hvor klokker ringer mod sky og fortæller opstandelsesbudskabet. Motet ved kirkesanger Tore Asbjørn Hansen. Ved orglet Carsten Thomsen. Hedensted kirke ligger som byens ældste hus på en naturlig forhøjning i terrænet. En romansk bygning af granistkvadre fra før år 1200. Med det tilbyggede hvidkalkede tårn og hvælvinger fremtræder kirken stor. På det romanske kalkmaleri i apsis, Maiestas Domini, ser man Kristus stående som himmelkongen med korsstaven og lysende mandorla, kun omgivet af Peter og Paulus.

11:05  

Vores første hus (5:6)
Vores første hus (5:6) Søren og Lotte flytter fra byens puls til en gammel snedkergård på Bornholm, hvor samtlige kvadratmeter skal renoveres.

11:35  

Flodhesten - Afrikas farligste dyr
Flodhesten - Afrikas farligste dyr Britisk naturprogram fra 2019 (Hippo) Flodhesten er Afrikas farligste dyr. En enorm, territorial vegetar med et kæmpe gab og knivskarpe hjørnetænder. Den kan veje op til tre tons og sprinte hurtigere end et menneske. Og selvom den ikke kan flyde, bruger den det meste af sin tid i vandet. Her dykker vi ned under overfladen for at opleve flodhestens sande natur. Se, hvordan den beskytter sin familie, står front mod sine fjender og er både følsom og komisk.

DR2

09:05  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:35  

Kongeriget Norden
Kongeriget Norden For Gud og fædreland... Dronning Margrethe, Kong Harald af Norge og svenske Carl Gustav er populære monarker, men vejen til succes har været lang og ikke altid ligetil i et samfund, som dybest set slet ikke behøver konger og dronninger. En arv, der skal løftes - en livsopgave, der bliver sværere for hver generation. Sendt første gang 2001.

10:35  

Besat af sko
Besat af sko Mads Emil Møller er 30 år og sneaker-freak. Han har 400 par gummisko og går i næsten alle sammen. Hans fascination startede med et par basketstøvler og idolet Michael Jordan. I dag er soveværelset og et lager fyldt med kasser og sko, der alle har en historie eller et kælenavn. Han bruger de sociale medier både til at købe og fortælle om sine sko. Denne serie besøger en række samlere for at forstå hvad der driver deres passion og høre de gode historier om deres unikke samling. Vært: Kasper Nielsen. Tilrettelæggelse: Helle Lyster Sendt første gang 07.11.12

11:05  

Arkitektens hjem (1:6)
Arkitektens hjem (1:6) Arkitekter arbejder til daglig med at tegne boliger for andre, men hvordan bor de selv? "Huse skal være sunde, det giver jeg ikke køb på", siger arkitekt og miljøpioner Frederica Miller. Siden 80'erne har hun eksperimenteret med bæredygtige byggemetoder som halmisolering, lervægge og hjemmelavet maling. Hjemme på Nesodden sydvest for Oslo har hun gradvist ombygget et almindeligt norsk enfamiliehus til miljøhus.

11:35  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (5:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (5:8) . Alt eksploderer i 1960erne. Der er velfærdsboom, uddannelsesboom og kunstboom. Klaus Rifbjerg brager igennem i medierne. Han er provokatør, teater- og filmmand og modernistisk digter. Modernisterne langer ud efter alt det gammeldags og populistiske. Det går bl.a. ud over Tove Ditlevsen og hendes mand, Victor Andreasen, chefredaktør for Ekstra Bladet. Befolkningen deles i to, da lagerforvalter Rindal starter et oprør mod statsstøtte til kunstnerne. Det medfører hidsige debatter om hvorvidt havfruemord og hesteofringer er kunst. 68erne bringer ny musik, mode, kunst og politiske idealer med sig. Og pludselig er det Rifbjerg, der er gammeldags. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 30.01.01

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:00  

Flaskepost fra Stillehavet II (6)
Flaskepost fra Stillehavet II (6) Vi er kommet til Salomon øerne, og finder en helt uberørt strand. Eller er den måske ikke uberørt? Hvad sker der med plast, når det havner i havet?

09:10  

Flaskepost fra Stillehavet II (7)
Flaskepost fra Stillehavet II (7) Det er ikke det bare sjov at sejle igennem store bølger over store have. Hvordan er det at blive søsyg? Nogen på båden må tage en vigtig beslutning. Vi sejler videre mod Tikopia

09:20  

Vitello - køber en vidunderlig julegave
Vitello - køber en vidunderlig julegave Kun artige børn får julegaver. Vitello har ikke været rasende artig i år, så han tænker at han hellere må købe en vidunderlig julegave til Mor. Han skal bare bede om penge og finde det helt rigtige ...

09:27  

Hunden Ib - går ud af bussen
Hunden Ib - går ud af bussen

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil har mange gode idéer til, hvordan Line kan komme af med sin tand, men det er alt sammen lettere sagt end gjort.

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Midt under bibeltime og kirkekaffe på Katholt kommer Emil til at lukke sin far inde på lokummet.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og Alfred har fanget en hel balje fuld af krebs, og Emil er spændt på at se, hvor glad hans far vil blive.

DR1

12:40  

Naturens vilde arbejdere (3:3)
Naturens vilde arbejdere (3:3) De gnaver, graver og bygger. Milliarder af vilde dyr, som hver dag er med til at forme vores Jord og sikre dens livscyklus. Her følger vi nogle af de mindste af disse arbejdere - fra hære af myrer og termitter, der hjælper med at holde jordbunden frugtbar til koralpolypper, der er arkitekterne bag undervandsbyen Great Barrier Reef, som kan ses fra rummet.

13:35  

Stolthed og fordom (3:3)
Stolthed og fordom (3:3) Elizabeth Bennet er begyndt at se Darcy i et andet lys, men en skandale er under opsejling, som truer deres gryende forelskelse. Elizabeths yngste søster, Lydia, er stukket af sammen med Wickham, og det er tvivlsomt, om han har i sinde at gifte sig med hende. Medvirkende: Jennifer Ehle, Colin Firth, Susannah Harker m.fl.

DR2

12:15  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (6:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (6:8) Leif Panduro samler hele nationen foran tv-skærmen. Gasolin drøner derudad, og Suzanne Brøgger vil befri os for kærligheden. I 70'erne er fronterne hårdt trukket op. Der er rødstrømper og græs- rødder. Fremmedarbejdere og fremskridtsfolk. Og der er politik i alt - også i kunsten. Her gælder det om at udtrykke det undertrykte. Budskabet er vigtigere end kunstneriske finurligheder. Clausen og Petersen opsøger folket på gader og stræder, mens Dan Turell brokker sig over alle dem, der kommer med løs- ninger på alt. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

12:55  

5 Skarpe om Jesus
5 Skarpe om Jesus Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion. Men dens hovedperson er en gådefuld skikkelse, som ikke desto mindre er blevet et navn, hele verden er kommet på fornavn med. Vi giver dig 5 skarpe om Jesus. De 5 skarpe: Jesus - verdens største brand. Den historiske Jesus. Profet, filosof og revolutionær. Evangeliernes Jesusbilleder. Manden med de tusind ansigter. Medvirkende: Lektor Kasper Bro Larsen. Tilrettelæggelse: Simon Ankjær Andersen.

13:15  

Imamen på Riget
Imamen på Riget For første gang nogensinde følger vi Danmarks eneste hospitalsimam, Naveed Baig, når han hjælper, trøster og støtter syge og pårørende muslimer i nogle af livets sværeste stunder. Nogle er dødeligt syge af kræft, andre oplever akut sygdom og en mor må sige farvel til sin elskede datter.

14:00  

Gudstjeneste fra Hedensted kirke.
Gudstjeneste fra Hedensted kirke. Sognepræst Morten Seindal Krabbe er liturg og prædikant Påskedag, hvor klokker ringer mod sky og fortæller opstandelsesbudskabet. Medlemmer af menigheden læser tekster fra evangeliet. Motet ved kirkesanger Tore Asbjørn Hansen. Ved orglet Carsten Thomsen. Hedensted kirke ligger som byens ældste hus på en naturlig forhøjning i terrænet. En romansk bygning af granistkvadre fra før år 1200. Med det tilbyggede hvidkalkede tårn og hvælvinger fremtræder kirken stor. På det romanske kalkmaleri i apsis, Maiestas Domini, ser man Kristus stående som himmelkongen med korsstaven og lysende mandorla, kun omgivet af Peter og Paulus.

14:45  

Der er et yndigt land - den jyske hede
Der er et yndigt land - den jyske hede Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program tager Chris Pedersen og Line Knutzon på opdagelsesrejse til Himmelbjerget, hvor et ganske særligt billede blev malet i 1842, og de undersøger, om der stadig findes spor af det eksotiske Jylland i hedens hovedstad Herning.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (6)
Morten Skildpadde II (6)

12:20  

Morten Skildpadde II (7)
Morten Skildpadde II (7)

12:45  

Kika og Bob (23)
Kika og Bob (23) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:00  

Tree Fu Tom (19)
Tree Fu Tom (19)

13:20  

Tree Fu Tom (20)
Tree Fu Tom (20)

13:40  

Brillebjørn (7)
Brillebjørn (7) Norsk dramaserie. Lucy er syg og hjemme fra børnehaven. Da lægen kommer og skal undersøge hende, synes Lucy det er lidt mærkeligt.

13:45  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:00  

Cirkeline
Cirkeline Kanonfotografen Frederik

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus er en lille kat, som slet ikke bryder sig om selvglade haner .....

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:10  

Sanditon (7:8)
Sanditon (7:8) Mens sommerregattaen nærmer sig, tumler Sidney med sine følelser for en gammel flamme. Lady Denham er på dødens rand, og det får spændingerne mellem de potentielle arvinger til at koge over.

16:00  

Sanditon (8:8)
Sanditon (8:8) Det er tid til Sanditons sankthansbal - og tid til at træffe nogle svære valg om både kærlighed og byens fremtid.

16:50  

Lille spejl på væggen der
Lille spejl på væggen der Den onde dronning har taget magten over kongeriget. Og da en prins viser lidt for stor interesse for Snehvide, dronningens 18-årige steddatter, bliver Snehvide forvist til den nærliggende skov. Heldigvis møder prinsessen syv rebelske dværge, og med sine nye venners hjælp går hun i aktion for at vippe dronningen af tronen - og vinde prinsens hjerte. Dronningen: Julia Roberts/Ellen Hillingsø. Snehvide: Lily Collins/Maria Lucia Heiberg Rosenberg. Prins Aslot: Armie Hammer/Kenneth M. Kristensen. Instruktion: Tarsem Singh.

DR2

15:15  

Der er et yndigt land - de fynske bakker
Der er et yndigt land - de fynske bakker Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program vender Chris Pedersen og Line Knutzon hjem til det Fyn, som de begge stammer fra. Her undersøger de, hvorfor fynbomaleren Fritz Syberg i år 1900 malede Svanninge Bakker, som han gjorde - og hvorfor det i dag igen er blevet populært at fokusere på det nære.

15:45  

Night Train to Lisbon
Night Train to Lisbon Efter et dramatisk møde med en ung kvinde kommer latinlæreren Gregorius i besiddelse af en bog af en afdød portugisk forfatter. Bogens indhold rører Gregorius dybt. Spontant bryder han op fra sin velordnede tilværelse og springer på nattoget til Lissabon. Snart er han dybt optaget af at lære alle aspekter af forfatterens liv at kende. Medvirkende: Jeremy Irons, Mélanie Laurent, Jack Huston m.fl. Instruktion: Bille August.

17:30  

Dronning Mauds album
Dronning Mauds album Prinsesse Maud af Wales var halvt dansk, og det var til en sommerfest hos bedsteforældrene, Kong Christian IX og dronning Louise, at hun sagde ja til sin fætter prins Carl. Hun var en datter af det det Britiske Imperium, som sagde ja til en dansk prins på Bernstorff Slot og endte på den norske trone. I denne dokumentar åbnes for første gang en kongelig fotoskat, som giver et unikt historisk indblik bag de lukkede døre i det britiske, danske og norske aristokrati. Sendt første gang 25.05.2017

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (42)
Gurli Gris VII (42)

15:10  

Gurli Gris VII (43)
Gurli Gris VII (43)

15:15  

Simon
Simon Eremitkrebsen Erik

15:25  

Ridderprinsessen Nella (10)
Ridderprinsessen Nella (10)

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (13)
Vidundervovsen Vaffel (13) Vaffels hundevenner

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Trulli-land
Trulli-land

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (21)
Paw Patrol IV (21)

17:00  

Vilde vidunderlige dyr
Vilde vidunderlige dyr Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.

17:05  

Rasmus Klump (5)
Rasmus Klump (5) Så skal der bare festes!

17:15  

Rasmus Klump (6)
Rasmus Klump (6) Mågernes konge

17:30  

Emil og Ida fra Lønneberg (1)
Emil og Ida fra Lønneberg (1)

17:50  

Tre venner (1)
Tre venner (1) Anne og Elias er bedste venner. En dag er der en ny pige på legepladsen, de ikke har set før.

17:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Planeterne (1:5): Tættest på solen
Planeterne (1:5): Tættest på solen Britisk videnskabsserie om solsystemet og rummet fra 2019. (The Planets) De fire planeter tættest på Solen, Merkur, Venus, Jorden og Mars, er født på samme tid. Engang lignede de alle jorden, men i dag er det kun vores planet, der huser liv. Hvorfor udviklede disse søskendeplaneter sig forskelligt? Den seneste rum mission afslører de øjeblikke, hvor planeternes skæbner blev bestemt.

20:00  

Vilde vidunderlige Danmark - Skoven (1:5)
Vilde vidunderlige Danmark - Skoven (1:5) Vilde vidunderlige Danmark bringer dig tættere end nogensinde før på store og små dramaer fra den danske natur. I første afsnit møder vi bl.a. et lille rålam, der ligger hjælpeløst og alene i det høje græs, mens en ræv har direkte kurs mod det. Vi skal også i luften med kongeørnen, på vandring med grævlingen og på tyvetogt med husmåren. Fortæller: Lars Mikkelsen.

DR2
DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:10  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Flyvende Farmor
Flyvende Farmor Farmor sidder på et underligt hjem, der hedder Lykkenbo. Sammen tager hun og Eva på jagt efter Evas farfar, Åge, som forsvandt i sin postflyver efter tre dejlige dage og nætter med farmor. Han havde desværre den uheldige egenskab, at han altid faldt i søvn, når han var meget glad, så de fleste regner ikke med at se ham igen. Bortset fra farmor, som er overbevist om, at de skal mødes i Rom, sådan som de aftalte det for snart mange år siden. Eva og farmor drager afsted gennem Danmark med mor og far i hælene.

19:45  

Vi' bare bjørne III (41)
Vi' bare bjørne III (41)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Mordet i Orientekspressen
Mordet i Orientekspressen Hercule Poirot er på vej hjem til London om bord på den luksuriøse Orientekspres. En snestorm tvinger toget til at standse, samtidig med at en af de farverige passagerer findes myrdet med adskillige knivstik. Poirot er sikker på, at morderen stadig er på toget. Og nu er det op til den belgiske detektiv og hans små, grå celler at løse gåden. Medvirkende: Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer m.fl. Instruktion: Kenneth Branagh.

23:05  

Tynd is (8:8)
Tynd is (8:8) Enok får Liv til at hjælpe ham med at lede efter sin familie. Snart afsløres det, hvem der i virkeligheden stod bag angrebet på skibet - og hvorfor. Medvirkende: Nicolas Bro, Iben Dorner, Angunnguaq Larsen, Nukâka Coster-Waldau m.fl.

23:50  

Mord i skærgården: I kampens hede (1:3)
Mord i skærgården: I kampens hede (1:3) Det er midsommer. På skærgårdsøen Sandhamn fester de unge på livet løs, men næste morgen bliver fest til tragedie. En ung mand findes død på en klippe, og kriminalinspektør Thomas Andreasson tilkaldes. Samtidig er Thomas' veninde Nora og hendes nye kæreste, Jonas, bekymrede for Jonas' 14-årige datter. Hun er ikke vendt hjem efter festen. Er der hændt hende noget? Thomas: Jakob Cedergren. Nora: Alexandra Rapaport.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Countrymusikkens historie (1:9)
Countrymusikkens historie (1:9) Engang blev det kaldt hillbilly-musik og hørte til i de amerikanske sydstater. Men med grammofonen og radioen spredte musikken sig - og med kunstnere som The Carter Family og Jimmy Rogers, fik countrymusikken sine første stjerner. Få countrymusikkens historie - fortalt af mere end 80 countrymusikere og beskrevet med billeder og film, hvor mange aldrig tidligere har været offentliggjort.

23:55  

ABBA - Verdens største popgruppe
ABBA - Verdens største popgruppe Abba er en af Sveriges største eksportvarer og verdens største popgruppe. Med et salg på 400 millioner plader er gruppen kun overgået af The Beatles! De bragede igennem med vindersangen Waterloo i det europæiske melodigrandprix i 1974 og derefter det ene hit efter hinanden som 'Dancing Queen', Fernando' og mange mange flere.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Vera: Liget på heden
Vera: Liget på heden To landmålere gør en chokerende opdagelse, da de finder liget af den 18-årige Mia begravet ud på heden. Mia har været meldt savnet i seks uger, men kriminalinspektør Vera Stanhope må nu starte undersøgelsen helt forfra. Vera Stanhop: Brena Blethyn.

02:10  

Hercule Poirot (20)
Hercule Poirot (20) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Vestens Stjerne". To diamanter forsvinder på mystisk vis - er de stjålet eller bare blevet væk?

03:05  

I farezonen (25:61)
I farezonen (25:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

DR2

00:45  

Botswana: Kampen for dyrene
Botswana: Kampen for dyrene CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til afrikanske Botswana, som stædigt holder fast i at beskytte deres dyr. Her kæmpes der med krybskytter, der gerne vil have fat i landets næsehorn. De bærer nemlig på nogle yderst værdifulde stødtænder. I nabolandet Namibia er ambitionen om at beskytte dyrene dog ikke lige så stor.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HOERSHOLM.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0410003653