Hørsholm
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 14. juli 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: tirsdag d. 14. juli 2020

DR1

00:10  

Hercule Poirot: De fire store
Hercule Poirot: De fire store Verden befinder sig på randen af krig, og Fredspartiet holder en stor reception i et forsøg på at vise internationalt sammenhold. Gæsterne tæller blandt andre selveste Hercule Poirot. Snart bliver den lille detektiv involveret i en gådefuld sammensværgelse, der ender med hans egen begravelse... Poirot: David Suchet. Japp: Philip Jackson. Hastings: Hugh Fraser. Instruktion: Peter Lydon.

01:35  

Kystvagten (22:68)
Kystvagten (22:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:25  

Bonderøven 2015 (19)
Bonderøven 2015 (19) Humlegården er ved at være fyldt med forskellige sorter, hvor det viser sig, at nogle er blevet kæmpestore med fine humlekopper, mens andre slet ikke trives. Frank går i gang med projekt røgeovn, med hjælp af en gammel koksbrændeovn, nogle fliser og en udgravet jordskrænt. Den næsten restaurerede hoveddør skal nu bestå sin prøve: Passer den i stuehusets døråbning? Indenfor er Frank i fuld gang med at mure skorstenene, hvoraf den ene er lidt af en udfordring, den skal nemlig være skrå.

02:55  

Hammerslag 2017 (9)
Hammerslag 2017 (9) Hammerslag er i denne uge på Fyns land, hvor der venter mæglerne tre spændende og meget forskellige boliger. Først et lille charmerende dobbelthus i den gamle fængselsby, Nyborg. Så et moderne arkitekttegnet sommerhus på Hindsholm, som er fra samme tegnestue som operaen i København. Og sidst men i bogstaveligste forstand ikke mindst en kæmpe kasse af en palævilla i Kerteminde. Vært: Christian Degn

03:40  

Guld i Købstæderne - Horsens II
Guld i Købstæderne - Horsens II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at informere og vurdere de mange ting, som gæsterne har med. Blandt andet kigger de nærmere på et russisk kroningsbæger og to skeer, som en guldgraver har taget med hjem fra Amerika. Når tingene er vurderet, er der chance for en handel. Tre professionelle opkøbere med penge på lommen står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, skifter tingene ejer. Opkøberne byder blandt andet på et italiensk guldarmbånd. Og en vaskeægte højdespringer - en lysestage købt for 10 kroner på et loppemarked. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler rundt i byen og finder de gode historier. Hun besøger blandt andet det tidligere fængsel, hvor hun selv prøver kræfter med den økse, der blev brugt til den sidste henrettelse i Danmark.

04:40  

Spise med Price, egnsretter: Bornholm
Spise med Price, egnsretter: Bornholm Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I seriens første program rejser vi til Bornholm, hvor menuen selvfølgelig står på Krakkede sild, Gudhjemmadyppe, Bornholmske ristepølser og Braendesnude.

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:50  

Min have (8:9)
Min have (8:9) Det er mere end blomster, der gør dagens have speciel. Lise Augensen fylder sin have op med gamle kasser, rustne kar og loppemarkedsfund. I hendes øjne er andre menneskers skrald nemlig den rene skatkiste.

06:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Når kvinder slår ihjel - Jeg slår ham ihjel (3:6)
Når kvinder slår ihjel - Jeg slår ham ihjel (3:6) I dette afsnit undersøger eksperterne et dramatisk knivmord fra 2019 i den vestjyske landsby Tim. Det ny tilflyttede par Laila og Torben drømmer om en frisk start på deres ellers turbulente liv. Modsat de fleste andre parforhold, er det kvinden Laila, som er den store og stærke af de to - og hun sparer ikke på truslerne mod sin lille mand.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:30  

Sylvia Plath - Glasklokken
Sylvia Plath - Glasklokken Sylvia Plath er en af det tyvende århundreders største kvindelige forfattere og lyrikere. I sin eneste roman, 'Glasklokken', skildrer hun vanskelighederne ved at være kvinde og leve med begrænsningerne i 1950'ernes USA - og om livet med depression og selvmordsforsøg. Her dykker vi ned i historien bag hendes semi-biografiske beretning, suppleret med vidnesbyrd fra hendes venner og datter, Frieda Hughes.

01:30  

Hjertevarme, handicap og Hamlet
Hjertevarme, handicap og Hamlet De oplever et stormvejr af følelser, da de giver sig i kast med et af verdens mest kendte skuespil. Gennem et år følger vi en gruppe unge voksne med Downs syndrom, mens de forbereder og opfører Shakespears teaterstykke Hamlet. Undervejs ser vi, hvordan skuespillerne hver især kæmper med store udfordringer som at finde kærlighed, deres kropsbillede, venskaber og selvstændighed. Alt imens de punkterer myterne om Downs syndrom.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Store danskere: Thorkild Hansen
Store danskere: Thorkild Hansen Thorkild Hansen var Danmarks mest populære forfatter i 60'erne, men da han i 70'erne skulle tage det sidste skridt mod tinderne kom han i hård modvind. Tiden var præget af drømme om socialisme og krav om, at forfatterne skal tage politisk stilling og det kunne individualisten Thorkild Hansen ikke indordne sig under. Hans storværk "Processen mod Hamsun" udløste en forbitret og følelsesladet strid i hele Skandinavien kun få år efter at han havde modtaget Nordisk Råds litteraturpris, og hans dagbøger blev først anerkendt som mesterværker efter hans død. Tilrettelæggelse: Ole Retsbo. Sendt første gang 23.03.12

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (32)
Søpapegøjernes ø II (32)

05:15  

Pingu
Pingu

05:20  

Masha og Bjørnen (22)
Masha og Bjørnen (22) Hulebjørnens lærling

05:30  

Ramasjang Mysteriet (3)
Ramasjang Mysteriet (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:10  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris III (23)
Gurli Gris III (23)

07:05  

Gurli Gris III (24)
Gurli Gris III (24)

07:10  

Simon
Simon Hvem er bange for mørket?

07:20  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Tigre og tatoveringer
Tigre og tatoveringer Den lille forældreløse Maj bor hos sin onkel Sonny, som er tatovør. Maj er altid sammen med Sonny, og elsker at være med når han 'tegner' på skrappe damer og hårde bananer. En dag kommer Maj til at tatoverere et ordentlig brød af en mand fuld af børnetegninger og af frygt for mandens vrede må Sonny og Maj flygte i al hast. Deres flugt på Sonnys knallert leder dem ud på et spændende eventyr i en magisk skov, hvor Maj får hjælp fra den øretæveindbydende alfedreng Allan og de møder en cirkus-mor, hendes dreng og deres kæmpestore tiger, Brutalis. Stemmer: Lars Bom, Anna Sander Bie, Theres Glahn, Bjarne Henriksen, Jesper Christensen, Lærke Winther og Nicolai Louis Vasquez Winther

08:10  

Walter og Trofast - På et hængende hår
Walter og Trofast - På et hængende hår Modellervoksfilm om det skøre par. Wallace forelsker sig i den gådefulde Ingeborg. Men er hun hans kærlighed værd?

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (42)
Vidundervovsen Vaffel (42)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Tæt på dyrene på krybskyttejagt
Tæt på dyrene på krybskyttejagt Hvordan fanger man krybskytter og hvorfor er der så mange, der vil de vilde dyr til livs? Jesper Stagegaard følger jagten på krybskytter i Kruger Nationalpark i Sydafrika. Et vanskeligt og farligt arbejde i et område, hvor de vilde dyr er lig med kød på bordet og store penge. Sendt første gang 18.06.09

10:50  

Downton Abbey V (8:10)
Downton Abbey V (8:10) Forberedelserne til Roses store dag er i fuld gang, men familiekonflikter truer med at ødelægge det hele. Ediths lille datter er flyttet ind på Downton, men hvor længe kan Edith og Cora holde sandheden skjult for Robert? Samtidig får Violet et tilbud af den russiske prins Kuragin, mens sagen om mr. Greens død tager en dramatisk drejning.

DR2

09:00  

10 digte til når du er træt af familien
10 digte til når du er træt af familien Hvad har Yahya Hassan og Grundtvig til fælles med Vita Andersen? Jo, de har alle tre skrevet digte om deres besværlige familier, og det har de 7 andre digtere i programmet også. Skuespillerne Ellen Hillingsø og Hassan Preisler læser de lyriske familiestrofer op overfor folk på Fisketorvet i København, og musikeren Nikolaj Nørlund får besøg i sit studie af skuespilleren Bodil Jørgensen til en snak om hver deres yndlingsdigt. Tilrettelæggelse: Steen Nordlund Henriksen og Victoria Touveneau.

09:30  

Vild med bøger - med Martin Kongstad og Lærke Kløvedal
Vild med bøger - med Martin Kongstad og Lærke Kløvedal Flemming Møldrup får besøg af Martin Kongstad, der i sin roman "Kokken der holdt op med at rødme" skildrer livet som kok med Michelinstjerne-drømme. Sammen med madanmelder Lærke Kløvedal taler Kongstad og Møldrup om et miljø, hvor der skal præsteres hver eneste aften for et kræsent publikum.

10:00  

Vild med bøger - med Lotte Kirkeby og Alberte Winding
Vild med bøger - med Lotte Kirkeby og Alberte Winding Flemming Møldrup får besøg af Lotte Kirkeby, der i sin roman "De nærmeste" beskriver tre søskende, der mødes i deres barndomshjem efter forældrenes død. Sammen med Alberte Winding, der sidste år udgav "Kastevind", taler Møldrup og Kirkeby om erindring, barndom og familiestrukturer.

10:30  

Vild med bøger - med Amalie Langballe og Tine Høeg
Vild med bøger - med Amalie Langballe og Tine Høeg Flemming Møldrup får besøg af Amalie Langballe, der er aktuel med sin debut-roman "Forsvindingsnumre" om en ung kvinde i sorg. Agnes har mistet sin mor og forsøger at finde fodfæste i livet igen. Sammen med forfatter Tine Høeg taler Langballe og Møldrup om at miste og sorgen som en drivkraft at skrive på.

11:00  

Vild med bøger - med Allan Olsen og Henrik Queitsch
Vild med bøger - med Allan Olsen og Henrik Queitsch Flemming Møldrup får besøg af sangeren Allan Olsen, der er aktuel med sine erindringer "Laksetrappen". Sammen med musikanmelder og forfatter Henrik Queitsch taler Møldrup med Olsen om hans 40 år i musikken, og om hvor stort et ego det egentlig kræver at skrive sine egne erindringer.

11:30  

Store Danskere - Karen Blixen
Store Danskere - Karen Blixen Karen Blixens evner som digter var lige så usædvanlige som hendes liv. Myten om Karen Blixen lever i bedste velgående 41 år efter hendes død. Hvad er sandt og hvad er opdigtet i Blixens liv? Tilrettelæggelse: Niels Birkemose. Sendt første gang 19.10.03

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (5)
Flaskepost fra Stillehavet (5)

09:20  

Min lille hund Mester (3)
Min lille hund Mester (3) Det er blevet efterår, det regner og er koldt udenfor, så Thomas holder sig helst inden døre. Men Mester derimod elsker at lege rundt i de nyfaldne brune blade og kan ikke forstå hvorfor Thomas ikke vil leje med. Mester sjasker ind i huset med våde og beskidte poter, og synes ikke at Thomas forstår sig på dyr. Men mennesker har altid fortalt historier om dyr siger Thomas, og så fortæller han Mester historien om aben og skildpadden.

09:27  

Hunden Ib - ser noget der blinker
Hunden Ib - ser noget der blinker

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (25)
Didrik Drage (25)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (45)
Junglebogen (45)

10:30  

Pax' jordiske eventyr III (3:10)
Pax' jordiske eventyr III (3:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som frisør i en frisørsalon. Hun klipper hår som aldrig før, giver en berømt stjerne en ypsagonisk frisure, bliver den mest populære i byen - og driver den sure Tante til vanvid.

10:45  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

10:55  

Onkel Rejes Heavyband (1)
Onkel Rejes Heavyband (1) Onkel Rejes Heavyband drømmer om at udgive en plade, så Onkel Reje og Krølle vil opsøge pladeselskabet Kloak Records. Det bliver en dag, hvor de både bliver jagtet af den firearmede politimand betjent Bent Bentsen og må en tur i kloakken.

11:10  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

11:25  

Nana (6:6)
Nana (6:6) Trænger frk. Lind til et par fridage? Hvem dræbte kagemanden, og kan man virkelig ikke få for mange bordskånere? Kan man være både Gud og pølsemand, og hvordan kan nogen glemme en herrens engel? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Inspektør: Arne Hansen. Frk.Rasmussen: Dorte Højsted. Formningslærer: Finn Rye Petersen. M.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 26.11.88.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2015 (20)
Bonderøven 2015 (20) Endelig er æblerne blevet plukkemodne, og Johan klatrer op i filippa-træet for at plukke de bedste. Vædderens skind er færdiggarvet, og skal pudses med sandpapir for at blive blødt og pænt. Frank er spændt på, om Theresa godkender skindet. I projekt røgeovn er han i gang med at mure en kanal fra ovnen til røgekassen. Men han er usikker på, om røgen ender, hvor den skal.

12:40  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer med den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Nykøbing på Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter og arvestykker. Bl.a. kigger de nærmere på to gamle kinesiske Buddhaer fra Ming-dynastiet og en sølvskål, der viser sig at være noget helt andet end først antaget. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager cyklen ud til nogle af byens seværdigheder. Bl.a. får vi forklaringen på, hvorfor den russiske præsident Putin har førsteret til at købe et bestemt hus i Nykøbing. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang byder opkøberne hinanden op i kampen om at få en baby støbt i bronze med hjem, og et helt unikt sølvkaffestel fra Georg Jensen.

13:35  

Hammerslag: London
Hammerslag: London Yes Sir; London it is! Hammerslag er taget til den kolossale europæiske metropol, der har så fantastisk meget at byde på. Fra det rå og urbane til det ekstremt ekstravagante. Fra fodbold og pubkultur til finanssektor, te-selskaber og poloklubber. Med sine godt otte millioner indbyggere i Greater London rummer byen en kæmpe mangfoldighed, hvor der tales i omegnen af 300 forskellige sprog. Ikke mindst dansk, for der anslås at bo op mod 50.000 danskere i den britiske storby. Et antal, der svarer til indbyggertallet i Roskilde eller Herning - eller godt og vel Danmarks 10. største by. Og mange af dem bor trangt eller ude i forstaden, for vil man bo centralt, skal man have den helt store pengepung frem. London er nemlig Europas allerdyreste hovedstad at bo i, og det giver mæglerne fra hold Øst og Vest rigeligt at regne på, når der skal gættes huspriser. Så se med, når vi besøger Canary Wharf, Bermondsey, Henley-on-Thames og Belgravia. Vært: Christian Degn Sendt første gang 25.12.17

14:35  

Spise med Price, egnsretter: Sjælland
Spise med Price, egnsretter: Sjælland Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I seriens andet program rejser vi til Sjælland, hvor der både skal laves Ålesuppe, Finker, Plukkemad og den helt særlige mønske specialitet: Røde Ribbe

DR2

12:05  

Din yndlingsmad: Læskedrik-fabrikken
Din yndlingsmad: Læskedrik-fabrikken Gregg Wallace besøger Ribenafabrikken i Gloucestershire, hvor 90% af Storbritanniens solbær ender og omdannes til tre millioner flasker Ribena-saft om ugen. Her følger han solbærrene - fra gården, hvor de plukkes til de ender som saft. Er der virkelige så meget C-vitamin i Ribena, som vi tror?

13:05  

En insiders guide til Kunsthistorisk Museum Wien
En insiders guide til Kunsthistorisk Museum Wien Den britiske modedesigner og aktivist Vivienne Westwood viser rundt på Kunsthistorisk Museum i Wien. Her reflekterer hun over børneopdragelse, mens hun betragter kunstværkerne 'Infanta Margarita' af Diego Velázquez, 'Babelstårnet' af Pieter Bruegel og ' Kristi tornekroning' af Caravaggio.

13:55  

En insiders guide til Pradomuseet
En insiders guide til Pradomuseet Den amerikanske operasanger Joyce DiDonato viser rundt på et af verdens mest berømte museer nemlig Prado-museet i Madrid. Her fortæller hun om nogle af stedets vigtigste kunstværker af Titan, Rubens, Velázquez og Goya - og giver indblik i husets begivenhedsrige historie.

14:50  

Kold krig (1:3)
Kold krig (1:3) Da muren faldt i 1989 og den kolde krig var slut, begyndte en ny strid: Kampen om historien. Hvem havde haft ret og hvem tog fejl. Førende politikere og historikere stod overfor hinanden i kampen om at skrive historien om den kolde krig. I Juni 2005 kom så det første officielle bud på en omfattende undersøgelse af Danmark i den kolde krig, Diis-Rapporten. Med den brød kampen om historien på ny ud i lys lue. Redaktion: Christoffer Emil Bruun, Mads Baastrup og Søren Bruun.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at sommerfuglen kan trylle? Ta´ med Lille Nørd på sommerfuglejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan sommerfuglen forvandler sig fra larve til sommerfugl.

12:30  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:45  

Morten Skildpadde II (15)
Morten Skildpadde II (15)

13:10  

Kika og Bob (10)
Kika og Bob (10) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (20)
Tree Fu Tom (20)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

14:00  

Byttebiksen (5)
Byttebiksen (5) Rosa har byttet sig til en flot gave, og Lotte er ved at gå ud af sit gode skind for at åbne den. Desværre er der ingen der har fødselsdag. Heller ikke Ida Sofie, der snart skal være storesøster, Sigurd, der elsker at lege med sin vilde racerbane, eller Ronja, der gerne vil bytte en bamse væk.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Miss Marple: Mordet i præstegården
Miss Marple: Mordet i præstegården Alt ånder tilsyneladende fred og ro i St. Mary Mead, men fundet af et lig i præstegården sætter hele landsbyen på den anden ende, og Miss Marple får brug for al sin snilde og skarpe iagttagelsesevne for at løse mordgåden. Den dræbte oberst Prothero var ikke særlig vellidt, og mange synes at have haft både motiv og lejlighed til at gøre det af med ham. Miss Marple: Geraldine McEwan. Oberst Prothero: Derek Jacobi. Anne Prothero: Janet McTeer. Lawrence Redding: Jason Flemyng. Instruktion: John Strickland.

16:40  

Downton Abbey V (9:10)
Downton Abbey V (9:10) Det er rypesæson, og Roses svigerfar har inviteret familien Crawley til selskabsjagt i Nordøstengland. Men en stivnakket vært og en stridslysten butler truer med at ødelægge ferien. Samtidig, hjemme i Yorkshire, sidder Anna i fængsel med udsigt til en usikker fremtid.

17:30  

Familien Löwander (3:10)
Familien Löwander (3:10) Krigen er slut, og Helga Löwander og hendes børn kæmper for at få familiens restaurant på fode igen. Gustaf og Helga planlægger at fejre stedets 50-års-fødselsdag. Men Nina har en anden løsning. Hun trodser sin bror og begynder at arrangere jazzaftener i restaurantens selskabslokaler. Peter konfronterer Gustaf over restaurantens katastrofale økonomi. Samtidig er Nina og køkkendrengen Calle blevet et par - noget de ikke ligefrem råber ud for alle vinde.

DR2

15:30  

Kold krig (2:3)
Kold krig (2:3) Han var kommunisternes leder gennem flere årtier. Da han stoppede indledte han en højst risikabel kontakt: Han blev på det nærmeste agent for den amerikanske efterretningstjeneste CIA, som han mødtes med gennem en lang årrække. I alle de år var han leder af sit nye parti SF. Var han blevet opdaget havde hans politiske karriere ligget i ruiner. SF`s leder Aksel Larsen og hans hemmelige forbindelse er først afsløret her i sommeren 2005. Den er et eksempel på, at CIA i Danmark havde helt enestående viden om, hvad der foregik i det danske kommunistparti under den kolde krig. Redaktion: Christoffer Emil Bruun, Mads Baastrup og Søren Bruun.

16:10  

The Kids Are All Right
The Kids Are All Right Det lesbiske ægtepar Nic og Jules har været sammen i mere end 20 år. Som så mange andre par har de en lille midtvejskrise, men det er det rene vand i forhold til, hvad der venter dem. Nic og Jules' to teenagebørn beslutter nemlig at opsøge deres hidtil ukendte sæddonor-far, og det vender op og ned på den lille families liv. Medvirkende: Julianne Moore, Annette Bening, Mark Ruffalo, Mia Wasikowska m.fl. Instruktion: Lisa Cholodenko.

17:50  

Det alternative USA
Det alternative USA Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er der ikke meget at sige til, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. I Asheville i North Carolina besøger han nogle af de mennesker, der har fravalgt bylivet. En af dem er den tidligere revisor Tod, som bor i skoven. Her lever han af bjørne- og rottekød, æg og skovens planter.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (45)
Gurli Gris VII (45)

15:15  

Gurli Gris VII (46)
Gurli Gris VII (46)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Bamselægen - Galdesten (5)
Bamselægen - Galdesten (5) Alfred kommer ind med sin bamse Petra, fordi den er blevet gul i øjnene. Da de undersøger den nærmere, finder de ud af, at den har galdesten. Det kan være farligt, fordi kroppen så ikke kan komme af med giftstoffer, så derfor skal Petra opereres.

17:50  

TV AVISEN for dyr - På sporet af svindlerkaninen (5)
TV AVISEN for dyr - På sporet af svindlerkaninen (5) Dagens vilde nyhed kommer fra Sydpolen, hvor pingvinen Randi vil prøve at blive den første flyvende pingvin. Svindlerkaninen Claude har været på spil igen, så nu er både reporteren Stefan og politihunden King på sagen. Spørgsmålet er om de finder Claude eller om det lykkes ham at stikke af igen? Der er også tid til en historie om den nyeste fiske-mode, et klip fra konkurrencen Dans Med Vildt og selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danish Dynamite - legenden om de bedste (3:4) - Kammeratskab
Danish Dynamite - legenden om de bedste (3:4) - Kammeratskab Kammeratskabet på holdet er unikt og løfter præstationerne op til hidtil usete højder. Tidligere har netop kammeratskabet været en afgørende faktor for holdets succes, når modgangen har været størst. Efter sejre over Skotland og Uruguay, er Danmark sikret en plads i 8-delsfinalen. Og nu hedder modstanderen Vesttyskland. Skal danskerne spare kræfter eller forsøge at fortsætte sejrsstimen? Lysten og viljen til sejr motiverer spillerne til at give den gas endnu en gang. Og den ekstra tænding viser sig at få alvorlige konsekvenser for holdet.

20:30  

Mesterlære - skriv med Bjarne Reuter (3:6)
Mesterlære - skriv med Bjarne Reuter (3:6) Det er de færreste mennesker der ikke har et barndomsminde der relaterer sig til Bjarne Reuters forfatterskab. Nu giver han et meget sjældent indblik i egne tekster og universer. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Tim Christensen de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

DR2

18:30  

Status p.t. - med Huxi Bach
Status p.t. - med Huxi Bach Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens? Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det

18:45  

DR2 bringer musikken ud - Jazzfestival
DR2 bringer musikken ud - Jazzfestival

18:55  

Vilde Hoteller - Norge
Vilde Hoteller - Norge I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Norge for at besøge et landskabshotel.

19:25  

Vilde Hoteller - Chile
Vilde Hoteller - Chile I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til det sydligste Chile for at besøge en økocamp.

19:55  

Rejsen ad de hellige floder - Nilen
Rejsen ad de hellige floder - Nilen Land skiller, men vand samler, fordi det altid har været lettere at transportere mennesker og varer over vand end over land. Derfor har hav og floder altid haft en enorm betydning for den lokale økonomi, kultur og ikke mindst følelsen af at hænge sammen med verden. Simon Reeve rejser langs verdens længste flod, Nilen, fra det Etiopiske højland, gennem den sudanske ørken og hele vejen gennem Ægypten til Middelhavet.

20:45  

Dokumania: Bruce Lee - Vær som vand
Dokumania: Bruce Lee - Vær som vand Lee Jun-fan, bedre kendt som Bruce Lee, er en af historiens største kampsportseksperter. En legende, der dør, under tragiske omstændigheder, blot 32 år gammel. Her dykker vi ned i historien bag den hårdtslående stjerne - fra tiden som børneskuespiller i Hongkong, hans drømme, tilbagevenden til USA, og hvordan han måtte kæmpe for at finde roller i Hollywood på grund af racisme.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie II (13)
Kasper og Sofie II (13) Børnehaven besøger en bondegård. Bondemanden lærer Kasper, Sofie og de andre børn at malke køer. I mens sniger Løveungen og Frøken Kanin sig ind i stalden og finder på en masse unoder, de prøver blandt andet at malke en ko. Kasper har lyst til at se traktorerne - men kan han finde en på gården?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (24)

18:40  

Pyjamasheltene II (27)
Pyjamasheltene II (27)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (11)
Zorro (11) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (16)
Svampebob Firkant VII (16) Havets bondeknolde + Svampen og vulkanen

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Jagten på Sveriges farligste pyroman (1:6)
Jagten på Sveriges farligste pyroman (1:6) Mellem 2006 og 2011 oplever Skåne over 200 ildspåsættelser. Én mand mistænkes for at stå bag brandene, der næsten alle antændes ved daggry. Men selvom politiet tager ekstreme metoder i brug, for at finde beviser, lykkes det dem ikke at dømme ham for mere end fire brande. Denne serie afdækker politiets svære kamp - med at få ram på Sveriges farligste pyroman.

21:55  

Maria Wern: Sort sommerfugl (1:2)
Maria Wern: Sort sommerfugl (1:2) Et spiritistisk medium findes død på sit kontor efter en brand. Det bliver en sag for vicekriminalkommissær Maria Wern, for snart viser det sig, at kvinden blev myrdet. Da en pensioneret psykolog bliver dræbt under lignende omstændigheder, står det klart, at der er tale om den samme gerningsmand. Men hvilken forbindelse er der mellem ofrene? Maria Wern: Eva Röse. Thomas Hartman: Allan Svensson. Arvidsson: Peter Perski. Instruktion: Charlotte Berlin og Leif Lindblom.

22:40  

Maria Wern: Sort sommerfugl (2:2)
Maria Wern: Sort sommerfugl (2:2) Tre gange har en morder slået til. Et spiritistisk medium, en pensioneret psykolog og en frivillig hos SOS-Børnebyerne er blevet kvalt, overhældt med petroleum og brændt. Mens Maria Wern jager morderen, bliver hendes kollega Arvidssons loyalitet for alvor sat på prøve. Maria Wern: Eva Röse. Thomas Hartman: Allan Svensson. Arvidsson: Peter Perski. Instruktion: Charlotte Berlin og Leif Lindblom.

23:25  

Alene i vildmarken USA II (8:15)
Alene i vildmarken USA II (8:15) Deltagerne i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone tager nu hul på dag 19 i Vancouver Islands barske natur. Efter fire dage uden mad og et oversvømmet shelter føles udfordringen hårdere end nogensinde for en af deltagerne. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

DR2 Jazz: Sinne Eeg & DR Big Band
DR2 Jazz: Sinne Eeg & DR Big Band Den danske jazzdiva Sinne Eeg møder DR Big Band i Koncertsalen til en aften, der viser hendes imponerende spændvidde som både virtuos jazzsangerinde, komponist og stilsikker sangskriver. Oplev en buket kendte jazzhits og danske evergreens i helt nye bigband-arrangementer sammen med en række helt nye numre fra Sinne Eegs seneste album med DR Big Band. Medvirkende: DR Big Band, Sinne Eeg (vokal), Nikolai Bøgelund (dirigent). Præsentation: Fimmer Engel. Genudsendelse - optaget i DR Koncerthuset 2019

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Hercule Poirot: Leg med mord
Hercule Poirot: Leg med mord Krimiforfatteren Ariadne Oliver er bekymret. Hun er blevet bedt om at lave en 'morderjagt' til en stor sommerfest. Men Ariadne frygter, at hun er blevet taget ved næsen - at nogen planlægger at begå et ægte mord under hendes lille selskabsleg. Nu beder hun sin gode ven, en vis belgisk detektiv, om at kigge gæsterne efter i sømmene. Er der nogen af dem, der har ondt i sinde? Poirot: David Suchet. Ariadne Oliver: Zoë Wanamaker. Sir George Stubbs: Sean Pertwee. Instruktion: Tom Vaughan.

01:40  

Kystvagten (23:68)
Kystvagten (23:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:25  

Bonderøven 2015 (20)
Bonderøven 2015 (20) Endelig er æblerne blevet plukkemodne, og Johan klatrer op i filippa-træet for at plukke de bedste. Vædderens skind er færdiggarvet, og skal pudses med sandpapir for at blive blødt og pænt. Frank er spændt på, om Theresa godkender skindet. I projekt røgeovn er han i gang med at mure en kanal fra ovnen til røgekassen. Men han er usikker på, om røgen ender, hvor den skal.

02:55  

Hammerslag 2017 (10)
Hammerslag 2017 (10) Hammerslag står i denne uge i klimaets tegn, når mæglerne skal gætte priser på tre energivenlige huse. Vi starter med et nyt og stilrent rækkehus i grønne omgivelser ved Bygholm Søpark i Horsens, før vi kører til Mårslet ved Aarhus. Her er en gammel staldbygning blevet omdannet til bolig for en kernefamilie, som også har ført genbrugstanken igennem indendørs. Til sidst skal vi til Ebeltoft, hvor Danmarks første såkaldte passivhus ligger - og så endda et arkitekttegnet et af slagsen. Vært: Christian Degn

03:40  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer med den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Nykøbing på Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter og arvestykker. Bl.a. kigger de nærmere på to gamle kinesiske Buddhaer fra Ming-dynastiet og en sølvskål, der viser sig at være noget helt andet end først antaget. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager cyklen ud til nogle af byens seværdigheder. Bl.a. får vi forklaringen på, hvorfor den russiske præsident Putin har førsteret til at købe et bestemt hus i Nykøbing. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang byder opkøberne hinanden op i kampen om at få en baby støbt i bronze med hjem, og et helt unikt sølvkaffestel fra Georg Jensen.

DR2

00:00  

Veronica Guerin - I sandhedens tjeneste
Veronica Guerin - I sandhedens tjeneste I midten af 1990'erne er Dublin en sand krigszone, hvor bander udkæmper en blodig kamp om narkomarkedet. Deres værste modstander er ikke politiet, men derimod en journalist ved navn Veronica Guerin. Stædigt forsøger hun at afsløre banderne og deres bagmænd. Men gangsterne er ikke begejstrede for omtalen, og Guerin kommer til at betale den højeste pris for sine journalistiske scoop. Medvirkende: Cate Blanchett, Gerard McSorley, Ciarán Hinds m.fl. Instruktion: Joel Schumacher.

01:35  

Status p.t. - med Huxi Bach
Status p.t. - med Huxi Bach Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens? Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det

01:50  

Hvorfor bliver man psykopat?
Hvorfor bliver man psykopat? Det anslås, at der bor 300.000-400.000 psykopater i Storbritannien. Mange af dem har masser af selvtillid - og vi drages nærmest mod dem, selvom vi ved, hvad de er i stand til. Her undersøger vi den gådefulde lidelse psykopati og taler med førende eksperter på området for at afklare - hvad der gør folk til psykopater. Og vi møder indsatte psykopater og spørger, hvorfor de begik deres forbrydelser, og hvordan de har det med det nu.

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HOERSHOLM.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0713110421